Autobelettering

autobelettering

Autobelettering

.

Bij The Printer bent u aan het juiste adres voor goedkope autobelettering. In een paar stappen uw autobelettering bestellen en direct zien wat de kosten zijn.  Printer autobelettering The Printer wordt gemaakt van een topkwaliteit folie. Ook voor andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als muurstickers, muurteksten, bootbelettering, deurstickers, reclame stickers, naamstickers enz.
Bij ons bestelde autobelettering wordt u opgestuurd zonder extra verzendkosten!
De prijs die u online ziet is de prijs die u betaalt.

autobelettering

Vergelijk de prijs van onze autobelettering eens met die van andere webshops. Onze prijzen zijn afhankelijk van de ruimte die een letter inneemt en dat geeft dan vaak een lagere prijs per letter.

.

Prijzen gestaffeld

.

The Printer staffelt de prijzen.. Hoe meer letters u bestelt, hoe lager de prijs per letter.

autobelettering

Autobelettering leveren wij van Groningen tot Maastricht en ook in België.

De autobelettering is voorzien van een overdrachtsfolie, waardoor u de letters (en cijfers) zonder verlies van de spatiëring kunt opplakken.

Wij leveren autobelettering in veel kleuren, in 100 lettertypen en tekstgrootten. Recht en cursief, vet en smal.

The Printer levert de belettering binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling.

Het aanbrengen van de belettering gaat gemakkelijker als de ondergrond schoon en vochtig is. Gebruik daarvoor een plantenspuit met zeep en water.
De exacte plaats van de belettering is dan nog te corrigeren tijdens de montage. De luchtbelletjes, die dan gevuld zijn met vocht kunnen er dan nog gemakkelijk worden uitgewreven met een plastic spatel en als u die niet heeft, dan gaat het ook met een pinpas. Een plastic card sturen wij er altijd gratis bij.
Maak nooit een gaatje in de folie om de lucht weg te krijgen!

Autobelettering  kunt u online bestellen en ook in al onze filialen bestellen en afhalen. Opsturen is natuurlijk veel gemakkelijker.

Klik hier voor andere toepassingen van zelfklevende teksten en plakletters.

.

printservices kleding keramiek

Bewaren