Backlitfilm voor lichtbakken

Backlitfilm

Backlitfilm (lichtbakfoto’s)

.

Afdrukken op backlitfilm zijn in een woord fraai. De gecoate achterzijde van de backlitfilm verspreidt het licht dat erachter zit heel gelijkmatig, waardoor het lijkt alsof de backlitfilm zelf licht geeft.
Voor etalagereclames, voor displays en voor lichtbakken zijn deze ‘ lichtgevende’ afdrukken op backlitfilm beter dan iedere andere reclame.

Voor afdrukken op backlitfilm heeft u een goede digitale foto van minimaal 2 MB in een hoge resolutie nodig.
Fotobanken hebben prachtige foto’s, die geschikt zijn voor uw prints. Dee foto’s kunnen ook worden gebruikt voor de lichtbakken van bijvoorbeeld de lichtbakken met de menu’s van snackbars, shoarma eethuisje, maar ook van de slager, groenteboer, modezaken, lingeriewinkels enz.

Deze afdrukken kunt u bij ons online bestellen. U kunt bij de bestelling uw foto’s uploaden en die ook separaat per mail opsturen of in een van onze winkels aanleveren. De foto moet altijd digitaal zijn.
Wij maken afdrukken van 30 x 30 cm (€ 17,00) tot 100 x 300 cm. (€ 205.00)

Klik voor alle prijzen op de webshop button hieronder.

Digitale foto’s voor uw backlitfilm

Op deze sites vindt u duizenden foto’s ingedeeld in allerlei onderwerpen. Deze zijn in de hoogste resolutie allemaal te gebruiken voor uw afdrukken voor uw lichtbak of lichtlijsten.

www.istockphoto.com
www.dreamstime.com

backlitfilm.

Wij gebruiken de 10 mil heavy-duty film om de hoogste kwaliteit afdrukken te kunnen maken. Deze hoge kwaliteit vermindert de schittering als je er naar kijkt en staat de hoogste mogelijke print resolutie toe.
Daardoor zijn de afdrukken uitstekend geschikt voor lichtbakken voor displays met het menu bij restaurants, van lichtbakken van vliegveld verwijzingen, voor lichtbakken van bioscopen en theaters enz.

Dienstverlener als een in house repro
.
The Printer is de complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.
U kunt ons beschouwen als uw eigen in -house repro afdeling.
Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.
.

printservices kleding keramiek