Boeken scannen

boeken scannen

Boeken scannen

Wij scannen een enkel boekje, enkele dossiers, tot hele administraties.

Ingebonden boeken scannen is iets anders dan het scannen van losse documenten of van dossiers. Iedere bladzijde moet apart omgeslagen worden.

Dossiers bestaan vaak uit losse originelen, die als ze aan elkaar zijn geniet ook weer geniet in een ordner moeten worden teruggeplaatst.

Wij verwerken iedere opdracht, klein of groot, met veel handwerk of soms geheel automatisch te verwerken originelen.

In alle gevallen is er sprake van maatwerk, waardoor wij alleen maar na een intake gesprek kunnen aangeven wat de kosten kunnen zijn.
De oorzaak is dat het de wens kan zijn om de scans wel of niet digitaal in corrigeerbare beschikbare tekst moet zijn als eind resultaat of dat u de scans geïndexeerd terug wil krijgen, d.w.z. in hoofdstukken, paragrafen enz. verdeeld.

 Prijzen kunt u opvragen bij een van onze vestigingen, of via ons offerteformulier.

.

printservices kleding keramiek

Naast het printen en kopiëren verzorgt The Printer ook scan- en archief werkzaamheden om uw papieren originelen digitaal beschikbaar te maken. Dit kan per stuk (groot formaat) tot grote hoeveelheden al of niet losbladige originelen.

Scannen is het omzetten van een gedrukt origineel (tekst en/of een afbeelding) naar een digitale afbeelding.

Wij onderscheiden scans die digitaal alleen gelezen kunnen worden. Er wordt dan eigenlijk een foto gemaakt van het papieren origineel.
Daarnaast zijn er scans, die met software kunnen worden gewijzigd. De scan is dan geen foto maar een digitaal bestand dat met software kan worden bewerkt.

Bewaren