Briefpapier

briefpapierBriefpapier

.

Wij drukken briefpapier op A4 formaat in zwart – wit en full colour enkel- en dubbelzijdig op 90 grams papier.
Wij printen het met een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dat vindt u bij The Printer

Wij printen briefpapier full colour. Het is ideaal bij kleine oplage of bij spoed. Geprint is de levertijd 1 – 2 dagen en bij voorkeur klaar terwijl u wacht. Ons printwerk is van de hoogste kwaliteit en het is daarom voor een leek niet of nauwelijks van drukwerk te onderscheiden.

Let op: geprint briefpapier is uitsluitend geschikt voor inkjet printers en niet voor laserprinters. Laserprinters lossen namelijk de inkt op en uw laserprinter is direct vervuild.

Uiteraard bedrukken wij ook enveloppen.

Alle prijzen vindt u in onze webwinkel.
.

Hoe bestellen

.

U kunt in ieder filiaal en in de webshop briefpapier bestellen.

webshop

.

Wij zitten ook dichtbij. Wij zijn uw Printservice en Copyservice om de hoek. met vestigingen in en rond Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Voorburg, Rijswijk, in Leiden, Haarlem, Zaandam en Rotterdam.
Printservice en Copyservice houdt ook in dat wij exact de hoeveelheden leveren die u op bepaalde momenten wenst. Dat deden wij al in 1982. Dat was printing on demand avant la lettre!
.

Dienstverlener als een in house repro

.
The Printer is de complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.

Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.
Wij voeren uw opdrachten uit, zoals u wenst. Met of zonder veel handwerk, zoals het insteken van boekwerken in bijv. vierringsordners, in enveloppen en dergelijke.

U kunt ons beschouwen als uw eigen in house repro afdeling.

Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als voor particulieren. Wij hebben een heel lage drempel, als ware het uw eigen interne repro.

U bent van harte welkom.

printservices kleding keramiek

.