Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200

 
Bouwtekeningen
handdoeken bedrukken met naam

Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200

Business to business

De printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200 kan inbinden, kleurenprints en -kopieën, rapportenservice, plastificeren, scanservice, posterprints, rollup-banners, visitekaartjes, etiketten en stickers, plakletters enz.

Business to consumers

De Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200 bedrukt mokken, tegeltjes, handdoeken, T-shirts, poloshirts, schorten, linten en sjerpen, tassen, enz. en doe het zelf kopiëren, printen en scannen enz.

Koningin Julianalaan 200
2274 JP Voorburg
Tel: 070 – 3 691 692
Fax: 070 – 3 000 128
E-mail: voorburg@printer.nl

.
Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur (in aug van  11.00 – 16.00 uur)

.

.

printservices kleding keramiek1

.

De Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200 kan op van alles printen, drukken en kopiëren, op vrijwel alles. Vanaf het formaat van visitekaartjes tot en met billboards. De Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200 doet dat sinds 2002 Sinds begin 2015 op wel 14 plaatsen in de Randstad. Zie de andere adressen.
.
Wij printen op allerlei soorten ondergronden: op papier, op T-shirts, op tegeltjes en mokken, op foam, op glas enz.
.
Uw afdrukken kunnen wij inbinden, plastificeren, vouwen, in enveloppen steken, versturen enz.
.
Grote posters en affiches kunnen wij opplakken, Wij maken roll-up banners en de mooiste canvas doeken van de Randstad komen van The Printer

Wij scannen op groot- en kleinformaat; in kleur en zwart-wit.

Wij zitten ook dichtbij. Wij zijn uw Printservice en Copyservice om de hoek. met vestigingen in en rond Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Voorburg, Rijswijk, in Leiden, Haarlem, Zaandam en Rotterdam.

Printservice en Copyservice houdt ook in dat wij exact de hoeveelheden leveren die u op bepaalde momenten wenst. Dat deden wij al in 1982. Dat was printing on demand avant la lettre!
.
De Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200 is een complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.

U kunt ons zonder meer beschouwen als uw eigen in -house repro afdeling.

Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.

Wij voeren uw opdrachten uit, zoals u wenst. Met of zonder veel handwerk, zoals het insteken van boekwerken in bijv. vierringsordners, in enveloppen en dergelijke.
Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als voor particulieren. Wij hebben een heel lage drempel, als ware het uw eigen interne repro.

U bent van harte welkom bij de Printservice Voorburg Kon. Julianalaan 200, tel: 070 – 3 691 692