Direct klaar

direct klaar direct klaar direct klaar

Direct klaar

.
Ons credo is direct klaar. Opdrachten die u bij ons plaatst, kunnen direct klaar zijn.
Bijv. visitekaartjes kunnen wij maken terwijl u wacht. Canvasprints en roll-up banners eveneens.

Affiches kunnen wij direct printen en leveren zonder dat u hoeft terug te komen om ze op te halen en zo hebben we nog wel een paar voorbeelden. Bel wel altijd eerst met het filiaal van uw keuze. Dat voorkomt teleurstellingen.

Uiteraard is niet alles direct klaar, maar als u met een printopdracht haast hebt, het vandaag gebruikt gaat worden enz.  dan proberen wij in alle 16 vestigingen uw opdracht klaar te maken terwijl u wacht of tussendoor een blokje om gaat.

Roll-up banners en X-banners printen wij in alle 16 vestigingen, full colour affiches van A3 tot en met 90 cm breed en vrijwel onbeperkt lang kunnen wij eveneens in alle vestigingen printen. Uw opdracht kan direct klaar zijn.
Daarbij is het wel wenselijk dat u vooraf belt met het filiaal dat u het beste uitkomt. Er kan net iemand u voor zijn geweest, die zijn of haar opdracht ook met de grootste spoed nodig heeft.

Visitekaartjes direct klaar

.
U hebt een beurs of presentatie en de visitekaartjes zijn op. Dat is zo’n moment dat uw opdracht snel geleverd moeten worden. Heel snel. Bel dan naar het dichtstbijzijnde filiaal van ons en leg uw probleem voor.  Wij zijn gevestigd in Zaandam, Amsterdam (4x), Haarlem, Beverwijk, Hilversum, Leiden, Den haag en regio, Rotterdam en Utrecht.
Het komt meer dan eens voor dat er een urgent te kort is aan iets dat geprint kan worden. Zonder visitekaartjes is een beurs een verloren beurs.
Uw visitekaartjes moeten dan klaar zijn terwijl u wacht. Wij kunnen het.

Roll-up banners direct klaar

.
Hetzelfde geldt voor X-banners en roll-up banners, die uw beurs presentatie versterken. En als de tekst of advertentie op die banner niet de juiste is, dan printen wij hem en maken een nieuwe X-banner of roll-up banner terwijl u wacht.
Ook daarvoor is het goed om vooraf even te bellen naar het filiaal van uw keuze.

De opsomming hierboven van wat wij direct klaar kunnen maken is niet limitatief.
Veel van onze artikelen kunnen heel snel worden geleverd.
Denk daarbij aan affiches, doordruksetjes, scans om te mailen, enveloppen bedrukken, mokken, tegeltjes, T-shirts enz.
En als u wat meer tijd hebt dan kunt u veel artikelen ook in onze drukwerk webshop of kleding en keramiek webwinkel bestellen.

direct klaar direct klaar

Bewaren