Direct mail

Printservice Utrecht
printservice Amsterdam Spuistraat
printservice Amsterdam vijzelgracht
printservice Zaandam
Printservice Amsterdam

.
Direct Mail

.
Leeft direct mail nog steeds?
Ja zeker!
Het blijkt dat het overgrote deel van de mensen liever promotionele direct mail ontvangt dan een E-mail.
E-mail lijkt gemakkelijk te versturen en dat is het ook, maar door allerlei fraudes bij verstuurde E-mail ontvangt ook u een heel groot gedeelte niet eens doordat spamfilters, vaak al bij de provider, die mail als spam blokkeert.

Dat is niet verrassend, want lees de berichten in kranten en van banken en u ziet dat heel veel fraude begint met het openen van een E-mail en het klikken op links in die E-mail. Soms zelfs door mensen die getraind zijn in het herkennen van frauduleuze E-mails.

Anderzijds beïnvloedt direct mail 87% de ontvangers bij het doen van online aankopen. En daar gaat het de verzender om.

Er is de indruk dat menigeen de meeste direct mail gelijk weggooit, maar in werkelijkheid opent 92% van de ontvangers alle direct mail.
Daarbij zeggen statistieken van grote internationale ondernemingen dat meer dan 90% van de ontvangers een voorkeur heeft voor gepersonaliseerde direct mail.

The Printer en direct mal

.
Wij printen gepersonaliseerde direct mail. Wij koppelen uw adressenbestand aan uw brieven en brochures, in zwart-wit en/of in kleur. Wij doen dat in 16 shops in de Randstad

Het adressenbestand kunt u aanleveren in Excel formaat, dat het meest gebruikte formaat is. Als uw adressenbestand uit een data base komt van bijvoorbeeld een verenigingsbestand, dan zijn die bestanden vaak op te slaan als Excel bestand.

Wij mergen het adressenbestand in uw brief of brochure zodat iedere brochure de naam van uw klant of potentiële klant bevat.
Iedereen vindt het leuk om zijn of haar eigen naam te lezen op een full colour algemene brochure. Want niemand gooit een full colour brochure, waar zijn of haar eigen naam op staat direct weg.

In alle vestigingen van The Printer kunt u uw direct mail gepersonaliseerd laten printen. Wij vouwen uw brief en steken hem ook voor u in een enveloppe.

Wij gaan net zo ver met de dienstverlening als dat u wilt.