Documenten scannen

doumenten scannen

.

Documenten scannen

.
Wij kunnen documenten scannen, boeken, dossiers, personeelsdossiers en hele administraties tot en met complete archieven.
Documenten scannen wij die los of ingebonden zijn en wij scannen ook bouwtekeningen.
Wij scannen full colour en zwart-wit originelen.

Om kosten te besparen worden documenten steeds meer omgezet naar digitale documenten. Het opzoeken is ook veel eenvoudiger dan in een papieren archief. Met de juiste scan oplossing worden uw papieren documenten eenvoudig en nauwkeurig gedigitaliseerd.

Na digitalisatie kunt u het document inzien en afhankelijk van de scanmethodiek ook nog wijzigen. Alle informatie is in een digitaal archief beschikbaar.
Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Doe het zelf scannen klik hier

Wij verwerken iedere opdracht om documenten te scannen; of ze nu klein of groot zijn; met veel handwerk en uiteraard ook met automatisch te verwerken originelen.

Het document scannen is een van onze grotere business to business activiteiten.

Met name als een document niet mag worden beschadigd en soms bladzijde voor bladzijde moet worden gescand.
Dossiers bestaan vaak uit losse originelen, die als ze aan elkaar zijn geniet ook weer geniet in een ordner moeten worden teruggeplaatst.

Het digitaliseren van hard copy originelen is bijna altijd maatwerk, waardoor wij een intake gesprek nodig hebben om te kunnen aangeven wat de exacte kosten zijn.
Daarbij komt dat niet alle opdrachtgevers van het document scannen OCR beschikbare tekst willen terugzien in de scans en anderzijds dat de scans geïndexeerd moeten zijn in hoofdstukken, paragrafen enz.

Onze in het scannen gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder met een deskundig advies waarin alle relevante factoren zijn meegewogen.
Neem voor een prijsopgave contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

.

printservices kleding keramiek

Bewaren

Bewaren

Bewaren