Doe het zelf scannen

Doe het zelf scannen

Doe het zelf scannen

 

Doe het zelf scannen is naast de full scanservice, die wij in ieder filiaal aanbieden,  een steeds meer toenemende en sterke activiteit van The Printer.
Op alle 4 – 7 doe-het-zelf printer – copiers kunt u volautomatisch scannen door de originelen in de originelen verwisselaar te leggen en een USB stick in de machine te steken.
Ieder dossier(deel) kunt u dan per stapeltje in aparte pdf-jes scannen, die tegelijkertijd alszodanig op de USB worden gezet. Denk daarbij aan personeelsdossiers op  naam of aan alle facturen van een maand enz. Op die manier kunt u uw hele administratie gedigitaliseerd op een USB opslaan.
Ook voor privé doeleinden en administraties van kleine (ZZP) bedrijven is het digitaliseren van alle administratieve zaken een geschikte manier om alles bij de hand te hebben.
Bijv. alle facturen zijn daardoor in uw computer of laptop te vinden

35 scans per minuut

.
De scans kunnen volautomatisch met een snelheid van 35 pagina’s per minuut op uw USB stick gezet. Veel sneller dan iedere thuisscanner omdat onze scanners een automatische originelen verwisselaar heeft.

 

Klik hier voor de fullservice bulk scanservice!

Op alle printer / copiers kunt u zelf met 2100 scans per uur uw (losse) documenten direct op een USB stick zetten.
De USB stick prikt u in de printer/copier en uw documenten worden gescand met een snelheid van maximaal 2100 A4tjes per uur.
Uitsluitend door het handmatig moeten verwisselen van de stapels originelen is de werkelijke snelheid lager. De scanner pakt wel volautomatisch 35 vel per minuut uit de verwisselaar.
De scans op de doe het zelf copier/scanners kunnen zowel zwart – wit als full colour scans maken.

 

printservices kleding keramiek