Legpuzzels maken

finchy legpuzzle

.

Legpuzzels maken
.

Van iedere foto of afbeelding kunnen wij legpuzzels maken. Wij kunnen legpuzzels maken op A4 formaat (20 x 30 cm) of iets groter op 26 x 26 cm.

Wij kunnen legpuzzels maken van de leukste foto’s die op je smartphone staan. Gebruik dan wel de hoogste kwaliteit. Wij maken legpuzzels van babyfoto’s, legpuzzels van klassenfoto’s en sportteams enz.
Een legpuzzel is een leuk cadeau omdat de afbeelding persoonlijk is.
Legpuzzels met een herkenbare foto erop hebben een speciale waarde. Zulke legpuzzels geven een veel leukere reactie dan een anoniem cadeau uit de winkel. Hoe mooi en duur dat ook kan zijn.
Je kunt de legpuzzel met bijv. een tekst als verrassing in telkens een paar stukjes per post versturen aan degene die je wilt verrassen enz.

.

1 – 50 stuks

Als je  meer dan één puzzel bij ons laat maken, geldt altijd de laagste prijs per puzzel. Ook bij verschillende afbeeldingen.

Legpuzzels kunnen online en in onze winkels worden worden besteld.
Het beste resultaat is er met een afbeelding die groter is dan 1 MB

.
legpuzzels

 

Afbeeldingen met een lengte breedte verhouding die anders is dan de lengte en breedte verhouding van de puzzel moeten wij uiteraard wat bijsnijden. Anders wordt de verhouding anders dan op de foto.Dan zou bijv. de hondenkop hierboven veel breder of smaller worden. Het kan ook tot gevolg hebben dat of een deel van de afbeelding verloren gaat.

Wij mailen altijd eerst de soms wat gewijzigde foto, voordat wij tot productie overgaan.

Bij de bestelling kun je de foto uploaden; er met ons heel eenvoudige programma eventueel een tekst of één van onze afbeeldingen, cartoons clip-arts etc. bijzetten. Je ziet direct wat er op de puzzel komt te staan.

legpuzzels maken

Prijs: € 9,50 p.st. Levertijd: 2 – 4 dagen.

Verzendkosten € 6,75 per adres in Nederland. Wij versturen het ook naar de hele wereld. Bel voor de kosten..

Legpuzzels kunt u in al onze winkels en online laten maken,
U mag ons ook altijd een mailtje sturen (rijswijk@printer.nl) en als het niet vreselijk veel werk is dan maken wij het  model voor 5 euro extra.

.

overzicht printservices kleding keramiek1