Plakletters

Plakletters

Plakletters

.

Plakletters kunt u online bestellen en in al onze 16 winkels in de Randstad. Wij snijden plakletters in onze winkels in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rijswijk en Rotterdam. Plakletters zijn gestaffeld geprijsd.
Wij leveren plakletters in tientallen kleuren en fonts. De prijs van plakletters is bij The Printer afhankelijk van de oppervlakte van de tekst. Plakletters van smallere fonts (lettertypen) kosten daarom minder. Meer letters geven daardoor ook een lagere prijs per stuk.
De totale kosten, inclusief BTW enz. staan direct in beeld in onze webshop. Geheel vrijblijvend kunt u van alles uitproberen in onze webshop zonder persoonlijke info te moeten invullen.

Plakletters

Vergelijk de prijs van onze plakletters met die van andere webshops. Onze prijzen zijn afhankelijk van de ruimte die een letter inneemt en dat geeft vaak een lagere prijs per letter dan bij andere lettershops, die de prijzen per letter arbitrair vaststellen en daarmee onafhankelijk zijn van de feitelijke grootte enz. van het gebruikte vinyl.

.

Prijzen gestaffeld
.

The Printer staffelt de prijzen van de belettering. Hoe meer plakletters, hoe lager de prijs per letter.
Onze prijsberekening is de meest correcte die je kunt bedenken. Een smallere letter geeft dan ook direct een lagere prijs.
Klik hier om dat te zien!

.

.

Plakletters

Plakletters van The Printer zijn voorzien van een overdrachtsfolie, waardoor ze tegelijkertijd en zonder verlies van de spatiëring kunnen worden opgeplakt.

Wij snijden voor binnen en  buiten toepassingen. Voor auto- en bootbelettering en ook voor etalageramen, muren en deuren.
Leesbaar en in spiegelbeeld.recht en cursief, vet en smal.

The Printer levert binnen 24 uur na ontvangst van de betaling.
.

Montage

.
Het aanbrengen van de letters, de belettering gaat gemakkelijker als de ondergrond schoon en vochtig is. Gebruik daarvoor een plantenspuit met zeep en water.
De exacte plaats van de plakletters is daardoor tijdens de montage nog te corrigeren.
Luchtbelletjes, die dan gevuld zijn met vocht, kunnen dan nog gemakkelijk worden weg gewreven met een plastic spatel en als u die niet heeft, dan gaat het ook met een pinpas. Een plastic card sturen wij er altijd gratis bij.
Prik nooit gaatjes in de luchtbelletjes!
er.

Plakletters Plakletters

.
Zelfklevende letters en cijfers kunt u online bestellen en ook in al onze filialen bestellen en afhalen.
Laten opsturen is natuurlijk veel gemakkelijk

Bewaren