Posters – Prints A2, A1, A0

.

Posters

The Printer print posters, scant posters, plakt posters op en plastificeert ze.
Posters printen kunt u online bestellen in onze webwinkel.
Wij hebben in alle 14 winkels in Den Haag (2x), Amsterdam (4x), Haarlem, Rotterdam, Leiden (2x), Voorburg, Rijswijk en Utrecht de mogelijkheid affiches ter plekke te laten printen. Met name als u 1 of enkele posters wilt printen is even wachten vaak een uitkomst. Bel even an te voren naar de vestiging van uw keuze om te zien of er tijd is voor uw opdracht.

  • Kwalitatief zijn dit de mooiste posters, wij leveren hem ook in fotokwaliteit.
  • Heldere kleuren, scherpe details ook van dichtbij.
  • ’s Morgens besteld, ’s middags klaar (afhalen of verstuurd).
  • Eigen productie, al vanaf 1 exemplaar leverbaar.
  • Hang ze op met posterclicks

Online bestelde posters zijn 10% goedkoper:

 

Andere grootformaat artikelen

.
Wij maken rolbanners en X-banners, bedrukken en printen spandoeken, affiches, fotobehang, vlaggen, lichtbakkenfoto’s, bouwtekeningen, plakken die ook op en lamineren of plastificeren ze.

       posters   posters   Rolbanners   posters  posters   posters

Alle artikelen zijn in de winkels en (goedkoper) online te bestellen

posters

In alle vestigingen is het op grootformaat printen van affiches mogelijk. Eén of enkele afdrukken vaak klaar terwijl u wacht.

Wij kunnen full colour affiches en zwart-wit bouwtekeningen printen, kopiëren, vouwen en de papieren originelen ook scannen (max 90cm).  Daardoor kunnen oude tekeningen digitaal ook worden ingediend bij een bouwaanvraag of om ze digitaal te bewaren.
.

Grote posters en affiches kunnen wij opplakken, Wij maken roll-up banners en de mooiste canvas doeken van de Randstad komen van The Printer

Wij scannen op groot- en kleinformaat; in kleur en zwart-wit.

Wij zitten ook dichtbij. Wij zijn uw Printservice en Copyservice om de hoek. met vestigingen in en rond Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Voorburg, Rijswijk, in Leiden, Haarlem, Zaandam en Rotterdam.

Printservice en Copyservice houdt ook in dat wij exact de hoeveelheden leveren die u op bepaalde momenten wenst. Dat doen wij al sinds 1982.
.
The Printer is de complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.

U kunt ons gebruiken als uw in-house repro afdeling.

Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.

Wij voeren uw opdrachten uit, zoals u wenst. Met of zonder veel handwerk, zoals het insteken van boekwerken in bijv. vierringsordners, in enveloppen en dergelijke.

Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als voor particulieren. Wij hebben een heel lage drempel, als ware het uw eigen interne repro.

U bent van harte welkom.

.

printservices kleding keramiek

.

Bewaren

Bewaren