Printservice A5, A4, A3


.

Printservice en Copyservice

.
Printservice en Copyservice houdt in dat we op alles printen, drukken en kopiëren, op vrijwel alles. In het formaat van visitekaartjes tot en met billboards. The Printer doet dat sinds 1982 in de regio Den Haag, Leiden en Rotterdam. Sinds begin 2015 op wel 14 plaatsen in de Randstad.
.

Wij printen op allerlei soorten ondergronden: op papier, op textiel, op keramiek, op hout, forex, dibond, op glas enz.
.

Uw afdrukken kunnen wij inbinden, plastificeren, vouwen, in enveloppen steken, versturen enz.
.

Grote posters en affiches kunnen wij opplakken, Wij maken roll-up banners en de mooiste canvas doeken van de Randstad komen van The Printer

Wij scannen op groot- en kleinformaat; in kleur en zwart-wit.

Wij zitten ook dichtbij. Wij zijn uw Printservice en Copyservice om de hoek. met vestigingen in en rond Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Voorburg, Rijswijk, in Leiden, Haarlem, Zaandam en Rotterdam.

Printservice en Copyservice houdt ook in dat wij exact de hoeveelheden leveren die u op bepaalde momenten wenst. Dat deden wij al in 1982. Dat was printing on demand avant la lettre!

Dienstverlener als een in house repro

.

The Printer is de complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.

U kunt ons beschouwen als uw eigen in -house repro afdeling.
Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.

Wij voeren uw opdrachten uit, zoals u wenst. Met of zonder veel handwerk, zoals het insteken van boekwerken in bijv. vierringsordners, in enveloppen en dergelijke.
Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als voor particulieren. Wij hebben een heel lage drempel, als ware het uw eigen interne repro.

U bent van harte welkom.

 

. Printservice Printservice printservice

.

printservices kleding keramiek

.