Printservice Den Haag Valeriusstraat 56

Bouwtekeningen


Printservice Den Haag Valeriusstraat 56

.

Business to business

.
Printservice Den Haag Valeriusstraat 56 is een printservice en van oudsher een kopieerservice, waar  u ook afdrukken kunt laten inbinden, kleurenprints en -kopieën maken. Wij plastificeren, scannen, maken posterprints, rollup-banners, visitekaartjes, etiketten en stickers, plakletters enz.

Business to consumers

Printservice Den Haag Valeriusstraat 56 bedrukt ook mokken, tegeltjes, handdoeken, T-shirts, poloshirts, schorten, linten en sjerpen, U kunt ook zelf kunt kopiëren, printen en scannen enz.

.
Printservice Den Haag Valeriusstraat 56

2517 HS Den Haag
Tel: 070 – 345 2195
E-mail: denhaag2@printer.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 16.00 uur

.

.

Printservice Den Haag Valeriusstraat 56 Printservice Den Haag Valeriusstraat 56

.
The Printer 14 shops in de Randstad

Printservice en Copyservice houdt in dat we op vrijwel alles printen, drukken en kopiëren. In het formaat van visitekaartjes tot en met billboards.
.
Wij printen op allerlei soorten ondergronden: op papier, op textiel, op keramiek, op glas enz.
.
Grote posters en affiches kunnen wij opplakken, Wij maken roll-up banners en de mooiste canvas doeken van de Randstad komen van The Printer
Wij scannen op groot- en kleinformaat; in kleur en zwart-wit.
Wij zitten ook dichtbij. Wij zijn uw Printservice en Copyservice om de hoek. met vestigingen in en rond Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Voorburg, Rijswijk, in Leiden, Haarlem, Zaandam en Rotterdam.
Printservice en Copyservice houdt ook in dat wij exact de hoeveelheden leveren die u op bepaalde momenten wenst. Dat deden wij al in 1982. Dat was printing on demand avant la lettre!
.
Dienstverlener als een in house repro
.
The Printer is de complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.
U kunt ons beschouwen als uw eigen in – house repro afdeling.
Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.
Wij voeren uw opdrachten uit, zoals u wenst. Met of zonder veel handwerk, zoals het insteken van boekwerken in bijv. vierringsordners, in enveloppen en dergelijke.
Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als voor particulieren. Wij hebben een heel lage drempel, als ware het uw eigen interne repro.
U bent van harte welkom.