Printservice Utrecht, Voorstraat 39

Printservice Utrecht

Printservice Utrecht Voorstraat 39

.

Business to business

Copyservice, inbinden, kleurenprints en -kopieën, rapportenservice, plastificeren, scanservice, posterprints, rollup-banners, visitekaartjes, etiketten en stickers, plakletters enz.

Business to consumers

Bedrukken van mokken, tegeltjes, handdoeken, T-shirts, poloshirts, schorten, linten en sjerpen, tassen, enz. en doe het zelf kopiëren, printen en scannen enz.

.
Printerette
Voorstraat 39
3512 AJ Utrecht
tel: 030- 2333 133

E-mail: utrecht@printerette.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 8.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur

.

.

.

printservices kleding keramiek1

.

Wij zitten ook dichtbij. Wij zijn uw Printservice en Copyservice om de hoek. met vestigingen in en rond Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Voorburg, Rijswijk, in Leiden, Haarlem, Zaandam en Rotterdam.
Printservice en Copyservice houdt ook in dat wij exact de hoeveelheden leveren die u op bepaalde momenten wenst. Dat deden wij al in 1982. Dat was printing on demand avant la lettre!
.
Dienstverlener als een in house repro
.
The Printer is de complete en deskundige dienstverlener, met echte aandacht en een zeer persoonlijke aanpak.
U kunt ons beschouwen als uw eigen in -house repro afdeling.
Met een heel breed pakket aan apparatuur en met medewerkers die het grafische vak tot al wel 25 jaar uitoefenen. Wij printen op papier, rechtstreeks op textiel en op allerlei andere materialen.
Wij voeren uw opdrachten uit, zoals u wenst. Met of zonder veel handwerk, zoals het insteken van boek werken in bijv. vierringsordners, in enveloppen en dergelijke.
Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen als voor particulieren. Wij hebben een heel lage drempel, als ware het uw eigen interne repro.
U bent van harte welkom.