Promotiekleding

promotiekleding

.

Promotiekleding

.

Met promotiekleding laten bedrijven aan hun klanten zien wie de medewerkers zijn. Dat is bij supermarkten en winkels van belang, waar medewerkers en klanten door elkaar in dezelfde ruimte lopen. Klanten zien dan door de promotiekleding aan wie zij hun vragen kunnen stellen. Promotiekleding zorgen er ook voor dat medewerkers worden herkend op beurzen en exposities, danceparties enz.
Promotiekleding is ook de manier om te laten zien dat de ondernemer een nieuw merk of product introduceert.

Naamsbekendheid is belangrijk voor ieder bedrijf
.

De naamsbekendheid van een product of bedrijf zal door promotiekleding vergroten. Door promotiekleding weten klanten hoe de bakker en de slagerij heten. Dat lijkt onbelangrijk, maar naamsbekendheid is uiterst belangrijk. Iedereen kent iPhone als merk van Apple terwijl er vele tablet en smartphone leveranciers zijn. Daarom moeten de bakker en de slager zich ook onderscheiden van die andere bakkers en slagers in een winkelcentrum. Iedere ondernemer weet dat naamsbekendheid ook in het Midden en Kleinbedrijf van belang is. Promotiekleding is daarbij een belangrijk middel. Promotiekleding laat ook zien dat de ondernemer haar medewerkers ertoe aanzet commercieel te denken.

The Printer helpt u graag bij het realiseren van promotiekleding voor uw merk of bedrijf en product. Wij maken een kwalitatief uitstekend product dat wij helemaal naar uw wens uitvoeren. In een kleur volledig full colour geprint met onze digitale kledingprinters die uw merknaam, uw logo al of niet met uw boodschap op een poloshirt, schort of T-shirt enz. printen.
.

Lage kosten
.

Onze kosten zijn daarbij gegarandeerd lager dan dat u gewend bent van de zeefdrukker. Daarbij hebben wij een heel lage minimum bestelhoeveelheid, zonder extra kosten als die voor het maken van een film per kleur, of startkosten voor de kleurwissellingen.

Daardoor is onze methodiek juist aantrekkelijk voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf, die iets willen gaan doen met promotiekleding!

Voor nadere informatie en een passende offerte kunt u mailen naar rijswijk@printer.nl
In de Webshop kunt u direct de totale kosten zien.

Promotiekleding

.

printservices kleding keramiek

.