Roll-up banners

Roll-up banners

.

Roll-up banners

.

Als de vakbeurzen weer worden gehouden en standhouders nieuwe producten hebben, die goed moeten worden gepresenteerd, dan zoek je naar Roll-up banners die direct klaar zijn,
Wij kunnen roll-up banners leveren die worden gemaakt terwijl u wacht.
In al onze 16 vestigingen in de Randstad.
Verder worden onze roll-upbanners gebruikt bij winkels, tuincentra en alle andere branches, die hun producten en diensten groter willen aanprijzen.

 

Hogere kwaliteit
.

Wij gebruiken bij voorkeur de hogere kwaliteit roll-up banners. Deze zijn professioneel beter te gebruiken voor vakbeurzen, omdat ze echt gemakkelijk in en uit te pakken zijn, Onze roll-up banners staan direct goed. Omvallen behoort tot het verleden.

The Printer levert één van de betere roll-up banners die in de markt verkrijgbaar zijn.

Onze exclusieve roll-up banners worden geleverd in een mooi afgewerkte geanodiseerde aluminium uitvoering. De banners zijn verkrijgbaar in breedten van 85 cm. De print kan zeer snel en eenvoudig worden gewisseld door de het kwalitatief uitstekende kliksysteem. zowel bovenin als onderin.

De banners leveren wij compleet met een mooie opbergtas. Deze is zowel gemakkelijk voor het vervoer als voor het opbergen van uw banner, die daarmee op de volgende beurs weer gebruikt kan worden.
Rolbanners en  leveren wij in een gratis draagtas, zodat ze gemakkelijk naar andere plaatsen meegenomen kunnen worden. Deze tas is ook goed te gebruiken om de banners te bewaren.

Doordat de bannerhouder is voorzien van een kliksysteem zijn ze gemakkelijk van nieuwe print te voorzien. Hierdoor zijn ze nog lang te gebruiken ook met telkens nieuwe prints erin.

Bestel uw X-banners en roll-up banners online in onze webshop of in een van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Hilversum, Zaandam, Beverwijk, Rijswijk of Voorburg.

roll -upbanners

.

printservices kleding keramiek

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren