Rompertje bedrukken in 5 minuten

rompertje bedrukken rompertje bedrukken rompertje bedrukken
rompertje bedrukken rompertje bedrukken rompertje bedrukken

Rompertje bedrukken

.
(€ 12,50 incl verz. kosten)
.

Een rompertje bedrukken doe je eigenlijk voor de jonge moeder. Het zijn door de gepersonaliseerde opdruk heel originele cadeautjes als kraamcadeau.

Een rompertje bedrukken is één van de leukste kraamcadeaus! Je kunt een rompertje bedrukken met een tekst of een naam. Je kunt een rompertje bedrukken met een foto erop.

Menigeen denkt dat een rompertje bedrukken prijzig is..
Maar in vergelijking met een andere kraamcadeaus zoals babykleding is een rompertje bedrukken juist goedkoop.
Als je de prijs vergelijkt met andere babykleding, vaak meer dan € 15,- , kost een rompertje bedrukken bij The Printer niet meer dan € 12,50 (inclusief de verzendkosten)
Dat is goedkoper dan bij andere bedrijven die rompertjes bedrukken.

In onze webwinkel kun je een rompertje bedrukken en online binnen enkele minuten  personaliseren met de naam n/of een foto, clip-art enz.

Binnen vijf minuten heb je een compleet gepersonaliseerd cadeautje samengesteld, besteld en de verzending geregeld. Dat kan echt. Probeer het maar. Klik hier!

.

Je kunt ook alleen de naam van de baby erop zetten

.

De webshop van The Printer geeft de mogelijkheid een rompertje te bedrukken en daarmee een heel persoonlijk cadeautje te maken.
Alle moeders bewaren totdat die baby op kamers gaat wonen dat rompertje met de naam van hun baby erop. Geen moeder gooit iets weg met de naam van haar baby.
Bij The Printer hebben de verschillende rompertjes soms al een standaard afbeelding. Kies er een uit! Daarna hoef je alleen maar de babynaam in te typen.
Als je een naam intikt, staat die naam op de juiste grootte en vaak al op de plaats waar hij moet komen te staan.
Die plaats van de naam kun je dan nog wijzigen met je cursor en het rompertje bedrukken is klaar.

Binnen 5 minuten een heel bijzonder persoonlijk cadeautje. Gemakkelijker kunnen we het niet voor je maken.
Zie de voorbeelden hierboven!

Een rompertje bedrukken kan met een foto uit je eigen smartphone of een van de afbeeldingen uit onze clip-arts verzameling met een naam erbij is veel leuker dan een anoniem cadeautje.

Je kunt ook jouw cadeautje helemaal zelf verfraaien met eigen foto’s enz. Kies dan het blanco rompertje in de webwinkel.

 

rompertjes
.

.

printservices kleding keramiek

.
Een rompertje bedrukken kost slechts € 12,50 inclusief het verzenden naar ieder adres in Nederland. Het is echt een heel leuk cadeautje voor iedere nieuwe moeder.

Je kunt kiezen voor de bezorging bij jouw thuis of bij iemand anders. Wel zo’n leuk en gemakkelijk cadeau-idee!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren