Rugnummers bedrukken

rugnummers bedrukken  Rugnummers bedrukkenrugnummers bedrukken 1

.

Namen en Rugnummers bedrukken

.
.

Wij kunnen namen en rugnummers  bedrukken op  sportshirts, sportbroeken en allerlei sportkleding, trainingsbroeken en -pakken en met tientallen soorten lettertypen.
De rugnummers bedrukken wij op 5, 10, 15 en 23 cm en leverbaar in diverse kleuren.
Rugnummers in 23 cm grootte. Wij hebben tientallen fonts, waarin je nummers in verschillende kleuren kunt laten uitsnijden.

Voor vrijwel ieder sportevenement moet je rugnummers bedrukken.
Wij snijden deze rugnummers in verschillende modellen met een brede keuze aan personalisatie mogelijkheden, Het kunnen simpele rugnummers zijn al een enkel nummer en meer complexe modellen met de vermelding van namen en reclamelogo van shirt sponsoren

Onze rugnummers snijden wij uit water- en transpiratie bestendig materiaal. Een logo kan in het algemeen ook worden uitgesneden.

.

Rugnummers bedrukken met clublogo

.
Wij kunnen ook rugnummers bedrukken met als extra bedrukking club logo’s.

In alle vestigingen kunt u namen en rugnummers laten bedrukken. Bel voor een prijsopgave voor logo’s in flexletters en flex cijfers voor sportkleding.

Rugnummers worden gesneden uit flex en/of rechtstreeks geprint op het shirt of op het shirt.

Rugnummers bedrukken

.

printservices kleding keramiek

.
.

Wat betekent het rode rugnummer in de Tour de France

Het rode rugnummer wordt in de Tour de France na elke etappe door een 8-koppige internationale jury toegekend aan de strijdlustigste renner. Namens Nederland zat in 2013 de Telegraaf sportjournalist Raymond Kerckhoffs in die jury. De wielrenner die in de gehele Tour de France het strijdlustigste heeft gereden, ontvangt de “prijs van de (super) strijdlust”, die nauw verbonden is met het rode rugnummer. De dagwinnaar ontving in 2013 € 2.000 en de eindwinnaar € 20.000. (citaat uit Wikipedia)

In de diverse jaren werd het rode rugnummer verschillend aangegeven. Soms was het alleen virtueel in het rood te zien, soms werd het kader rood gemaakt, of werd een wit rug nummer vel met rode cijfers gebruikt. Sinds 2 0 0 6 wordt een rood vel met witte cijfers gebruikt.