Scannen

scannenScannen

Wij scannen 1 of meer boeken, dossiers, documenten, waaronder personeels documenten en hele administraties tot complete archieven.

Niet alleen particulieren, ook veel bedrijven en organisaties maken gebruik van onze full scan service.
Wij scannen losse of ingebonden originelen op A6 tot en met A0 formaat. Wij scannen van visitekaartje tot bouwtekeningen.
Wij scannen full colour en zwart-wit originelen.

Doe het zelf scannen klik hier

Het scannen van boeken wordt steeds meer gevraagd.

Met name als het boek niet mag worden beschadigd en bladzijde voor bladzijde moet worden gescand.
Dossiers bestaan vaak uit losse originelen, die als ze aan elkaar zijn geniet ook weer geniet in een ordner moeten worden teruggeplaatst.

Wij verwerken iedere opdracht, klein of groot, opdrachten met veel handwerk of soms geheel automatisch te verwerken originelen.

In alle gevallen is er sprake van maatwerk, waardoor wij pas na een intake gesprek kunnen aangeven wat de exacte kosten zijn. De wens om wel of niet OCR beschikbare tekst te krijgen als eindresultaat of dat u de scans geïndexeerd terug wilt krijgen. Geindexeerd scannen wil zeggen dat de scans in hoofdstukken, paragrafen enz. zjn verdeeld.
De totale kosten kunnen daardoor tot wel twee maal zo laag of zo hoog worden.

Met onze full scanservice kunnen wij boeken scannen voor een vast bedrag per boek en daarbij een miniem scanbedrag per bladzijde. Uw scans worden daarvoor geleverd op een USB stick.

Bij The Printer kunt u in alle winkels ook zelf uw documenten scannen.  Klik hier
Neem voor een prijsindicatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier..

 U vindt The Printer op veel plaatsen in de Randstad.

.

printservices kleding keramiek

.
Selecteer bij het zelf scannen altijd een resolutie die de scanner ondersteunt. Deze optie wordt ingeschakeld als de scanneropties zo zijn ingesteld dat het dialoogvenster Acrobat Scannen wordt gebruikt in plaats van de scannertoepassing.

Bewaren