Schorten bedrukken

bedrukte schorten

.

Schorten bedrukken
.

Schorten bedrukken met uw bedrijfslogo kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Een dusdanig relatiegeschenk spreekt vele doelgroepen aan en kan van tal van bedrukkingen worden voorzien. Niet alleen uw bedrijfsnaam en logo, maar in privé gebruik ook de naam van de ontvanger of met de favoriete foto van de ontvanger. Een cartoon of een sterrenbeeld kan ook.

bedrukte schortenThe Printer levert 1 – 100 bedrukte schorten.
Je kunt online zelf het model of foto uploaden of het ons laten doen.
Schorten bedrukken is leuk om online te doen.

Het zijn leuke cadeautjes voor verjaardagen, vaderdag en moederdag en ook in de plaats van de bos bloemen van de makelaar bij de verkoop van een huis (uiteraard met diens naam en logo erop).
De fantasie is te klein om te bedenken bij welke andere branches een met een logo of naam bedrukte schorten passende give aways zijn.
.

Zakelijk is een schort een give-away aan vaste klanten
.

De makelaar geeft er één of twee bij de verkoop van een huis i.p.v. de bekende bos bloemen, of fles wijn. De bakker geeft een appeltaart weg. De slager kan één van zijn bedrukte schorten weggeven. Vertaal deze actie maar naar uw eigen branche.

 

Bedrukte sSchorten bedrukkenchorten zijn zowel voor mannen als vrouwen leuke cadeautjes.

Bedrukte schorten zijn heel aparte, echt, persoonlijke cadeautjes. The Printer kan witte en gekleurde schorten bedrukken met daarop logo’s en namen, teksten met full colour afbeeldingen, foto’s enz.
U kunt online de tekst of afbeelding, foto of cartoon zelf op uw schort plaatsen en online bestellen.

Wij bedrukken schorten online en in onze winkels.

vaderdag

U mag ons ook altijd een mailtje sturen (rijswijk@printer.nl).

.

printservices kleding keramiek

.
.