Spandoeken en Paper Banners

spandoeken

Spandoeken

.

Spandoeken zijn uitstekende blikvangers. Spandoeken kunnen in een vrijstaand frame worden opgespannen.
Het voordeel ervan is dat ze betaalbaar zijn, snel geleverd kunnen worden en verhuisbaar zijn, waardoor ze op verschillende meerdere plekken zijn te plaatsen.

Spandoeken voor buitengebruik printen wij op een zware kwaliteit vinyl met een rondom omgezoomde verstevigingsrand. Wij voorzien ze van ophang-ogen. Ze zijn regen- en windbestendig.
De levertijd is enkele dagen tot maximaal een week.

Spandoeken zijn populaire reclamedragers als u uw reclameboodschap groot wilt uitdragen. Ze worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zowel tijdelijk als permanent. Door het geringe gewicht ervan zijn de mogelijkheden eindeloos, Niet alleen qua toepassing maar ook in opdruk en afmeting zijn spandoeken goede reclamedragers.

Wij maken ook spandoeken voor binnen gebruik. Deze printen wij op minder zwaar banner materiaal. Ook deze voorzien wij van ophang ogen.
De levertijd ervan is 1 werkdag.

Spandoeken zijn er om uw boodschap te communiceren tijdens evenementen of beurzen.  Wij hebben ze in alle mogelijke formaten en kunnen op vele wijze worden gemonteerd.

Paper Banners als alternatief

Voor binnen gebruik of voor eenmalig buitengebruik hebben wij als uitstekend alternatief Paper Banners.
Deze paper banners zijn van papier gemaakt, dat versterkt wordt door het dubbelzijdig te lamineren, nadat de print erop is gezet.
Onze Paper Banners zijn ook voorzien van ophang ogen, zodat ze gemakkelijk zijn te bevestigen aan wanden, muren, rondom een balie en dergelijke,
Ze zijn waterbestendig en kunnen een paar dagen ook buiten hangen. Daarmee is onze Paper Banner een uitstekend alternatief voor de aankondiging van een wedstrijd, de aanbieding van de week in winkels enz.

De levertijd van een Paper Banner is 1 werkdag.

Bestellen kan persoonlijk, per mail en telefonisch bij alle filialen

Spandoeken laten maken is bij veel drukkerijen erg omslachtig, met het aanleveren van ontwerpen en uitkiezen van de te bedrukken spandoeken. U kunt bij ons al een spandoek laten maken met slechts een schets van wat u wilt hebben.
.
printservices kleding keramiek

.