Zelfklevende letters en cijfers

 

zelfklevende letters

Zelfklevende letters

.

Wij snijden zelfklevende letters en cijfers voor etalage belettering, voor boot- en autobeletteringen, op overdrachtsfolie of geplakt op 2 mm dik magneetfolie voor auto’s.

Als u online de prijzen van onze belettering met die van andere online plaklettershops vergelijkt, ziet u dat onze zelfklevende letters gestaffeld zijn geprijsd. Hoe meer plakletters en -cijfers u bestelt, hoe lager de prijs per letter.
Wij berekenen voor zelfklevende letters verder de oppervlakte van de letters en cijfers en dat geeft veelal een lagere prijs dan een arbitrair ingestelde prijs die elders worden berekend.

Wij leveren belettering van Groningen tot Maastricht, van Leeuwarden tot Vlissingen, in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht enz.

Zelfklevende letters en cijfers worden op leesbaar of in spiegelbeeld geleverd.

De cijfers en letters kunnen door ons ook op magneetfolie worden geplakt, zodat u uw auto bijv. alleen overdag van een autobelettering kunt voorzien.

zelfklevende letters

Zelfklevende letters voor auto’s, etalages, boten, deuren enz.

.
Onze zelfklevende letters en cijfers zijn goedkoper, omdat wij ze gestaffeld hebben geprijsd. Iedere letter meer geeft een telkens lagere prijs per letter.
Verder is de prijsstelling gebaseerd op de totale oppervlakte van het gebruikte vinyl, waardoor een smallere letter altijd minder kost.

Wij snijden letters en cijfers voor auto-beletteringen, voor bootbelettering; wij maken belettering voor winkelruiten, voor bewegwijzeringen en voor legio andere toepassingen.

Zelfklevende letters en cijfers leveren wij in vele kleuren, lettertypen en tekstgrootten, voor binnen- en buitentoepassingen.
Leesbaar en in spiegelbeeld.

Uw bestelling wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verstuurd.
Onze zelfklevende letters en cijfers zijn voorzien van een overdrachtsfolie, waardoor u ze in 1 keer, tegelijkertijd kunt opplakken. Het aanbrengen van deze zelfklevende teksten en cijfers gaat gemakkelijker als de ondergrond schoon en enigszins vochtig is (gebruik daarvoor een plantenspuit met zeep en water.

De exacte plaats van de belettering is dan nog te corrigeren tijdens montage.
Plakletters kunt u ook in al onze filialen bestellen en/of afhalen..

.

printservices kleding keramiek

.